“Charida is ... een rots in de branding, getalenteerd, sympathiek, goed voorbereid, flexibel en maakt het waar!”

Anna-Maria Giannattasio eigenaresse Puur Events

"Charida is al jaren een van onze toppartners. Gastvrij, proactief, past zich makkelijk aan bij elke situatie en groep. Een talentvolle presentatrice, gastvrouw en dagvoorzitter. Al jaren een betrouwbare rots in de branding voor Puur*."

 

Mauretta Zwartjes - boeker Hebbes Casting

"Charida heeft via ons -Hebbes Casting- aan verschillende opdrachten meegewerkt. Zowel wij als castingbureau als grote namen zoals Sanoma, ABN AMRO, Zeeman, Heineken, Karwei zagen in Charida de perfecte actrice of het juiste model voor diverse producties. Altijd goedlachs, meedenkend en betrouwbaar. Als wij Charida boeken, weten we zeker dat er optimaal geleverd wordt op de set. Klanten zijn altijd tevreden en leveren positieve feedback." 

 

 

Sophia Lagendijk - Manager locatie Amsterdam Puur*Events

"Charida is echt een duizendpoot die zich aanpast aan elk type klant. Van quizmaster tot hostess, van spreker tot spelbegeleider, Charida kan het allemaal. Zij heeft altijd oog voor kwaliteit en streeft naar het beste resultaat voor de klant."

 

Jordy Vermeulen - Productie manager Puur*

"Op en top professionaliteit! Charida weet altijd de juiste snaar te raken. Als gezellige gastvrouw, kritische quizmaster of VIP host,als Charida erbij is weet je dat het goed komt en je klant de kwaliteit ontvangt die het verdiend. Deze pittige tante is niet voor een gat te vangen en laat zich niet snel uit het veld slaan. Voor Puur* Events de ideale partner en professioneel uithangbord."