Charida  Oumghar

Wie is Charida precies?

 

U kent haar zeer waarschijnlijk wel. Misschien bent u zich er niet van bewust, maar zij is de laatste tijd regelmatig "in beeld" geweest op tv en social media. Zo heeft het zeer prestigieuze Amsterdam Business Awards 2017 besloten Charida Oumghar als presentator in te huren en met groot succes. Voor de uitreiking van de Amsterdam Business Awards maakte zij vooraf een portret met wethouder en loco burgermeester Eric van der Burg, die wegens het bijstaan tijdens het afbouwen van Eberhard van der Laan (rip) zijn functie als burgermeester van Amsterdam helaas niet aanwezig kon zijn. Zij volgde als vlogger alle genomineerde MKB ondernemers tijdens het jury bezoek en interviewde tijdens het gala sterrenchef Onno Kokmeijer van 5 sterren restaurant Ciel Blue in de keuken van het Okura.

 

Ook was zij aanwezig bij het evenement van Dutch Future Society. Bij dit evenement kwamen mensen uit de hele wereld samen uit allerlei verschillende richtingen zoals kunstenaars, wetenschappers en filosofen. Samen dachten zij na over hoe de toekomst van onze samenleving eruit zou kunnen zien.

 

Charida verslaat deze producties op zeer natuurlijke wijze, waardoor het materiaal heel toegankelijk wordt voor een breed publiek.  

 


Leuke weetjes

Charida is sportief, leeft bewust, eet graag gezond, is leergierig en oplossingsgericht ingesteld.

 

Ze houdt van muziek, (stijl)dansen, stijlvolle & kleurrijke dames kleding en is naast persoonlijke ontwikkeling en meer innerlijke rust creëren ook veel bezig met haar uiterlijke presentatie.

 

In haar vrije tijd beweegt zij binnen ondernemers netwerken, de kunst wereld, muziek industrie en laat zich inspireren door vintage stijl iconen en luxe mode huizen.

 

Zij filosofeert graag met ondernemers, politici, creatieven en buurt bewoners om een bredere kijk op de maatschappij te krijgen en met de tijd mee te gaan.

 

Awards

KLM Blue Bizz - Emma Awards voor Beste e-mail marketing campagne - 2007

 

Student of the Year - Beauty & Brains - 2005

Nu op tv / social media

Charida is sportief, leeft bewust en gezond, is leergierig en oplossingsgericht ingesteld. Als actrice is Charida te zien in de tv commercial "Wat zeg je?" van Hans Anders met onder andere comedienne Plien van Bennekom en ster artiest Andre van Duin. Ook zag u haar in 2020 voorbij komen als gezicht van de landelijke campagne van Volkskrant; "SlimmeBuur" over woon isolatie, fitness keten Fit for Free, het RIVM en vele andere commerciële, non profit en overheid campagnes.  


Copyright ligt bij Into Creations ®