Charida  Oumghar

Biografie

Charida Oumghar, in 1984 geboren te Amsterdam is in 2020 regelmatig als presentatrice geboekt om online webinars en teambuilding events te hosten.

 

In de Corona lockdown heeft zij zich middels het volgen van passende cursussen en trainingen bijgeschoold. Interviewen, leren modereren, fotografie en vipassana. Hierin blijft zij op de hoogte van de laatste trends en vergroot zij haar expertise als podium kunstenaar.

 

Het behalen van de HBO opleiding Vrijetijdsmanagement en haar ervaring als eventmanager draagt bij aan een brede kennis en ervaring binnen de media- en evenementen branche.

 

Zij was 5 jaar lang mede eigenaar van uitjesbureau Funny Events en heeft voor talloze bedrijven gefreelanced. Misschien heeft zij uw bedrijfsuitje of teambuilding evenement ooit wel georganiseerd of gehost. 

 

 

Het zeer prestigieuze Amsterdam Business Award heeft deze 'beauty in business' in 2017 als video maker en vloggende reporter ingehuurd en wel met groot succes. 

 

Charida was ook veelal aanwezig bij evenementen van Dutch Future Society. Bij dit evenement komen experts samen uit allerlei verschillende hoeken; zoals kunstenaars, wetenschappers en filosofen. Samen denken zij na over hoe de toekomst van onze samenleving er uit zou kunnen zien. Charida versloeg deze evenementen op zeer natuurlijke wijze, waardoor het materiaal heel toegankelijk werd voor een breed publiek. 

 

Voor de SEH kennisweken 2020 heeft zij als dagvoorzitter alle online sessies gehost. Zo blijft zij meespelen met de innovatie waar deze tijd om vraagt. 

 

Actrice & Model

Charida is al sinds kind af aan op televisie te zien en natuurlijk ook op de sociale media kanalen in beeld. Misschien kent u haar gezicht wel van een tv commercial, bedrijfsvideo of online training.

 


Leuke weetjes

Ben ben gek op pure chocolade, noten, koffie & thee en op dit moment bezig met een cursus fotografie om in mijn vrije tijd mee bezig te zijn.

 

Ik houd van live muziek, dansen, tafelen met vrienden en familie, wandelen, pilates en investeer veel tijd in persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording, mindfulness, gedragsverandering en positieve psychologie interesseren mij het meest.

 

Ik filosofeer graag met ondernemers, politici, creatieven en buurt bewoners om een bredere kijk op de maatschappij te krijgen, kennis te delen en met de tijd mee te gaan.

 

Ook adviseer en motiveer ik al 15 jaar kansarme jong volwassenen om een beter bestaan te creëren. 

 

Awards

KLM Blue Bizz - Emma Awards voor Beste e-mail marketing campagne - 2007

 

Student of the Year - Beauty & Brains - 2005

Nu op tv / social media

Binnenkort te zien in de TV spot van Bynco. Januari 2021 


Copyright ligt bij Into Creations ®